top of page

Healing Journey Jordan

Prijs

€ 1.999,-

Date

7 days

Over de cursus

In de Healing Journey Jordan leert u de basis van Ayurveda in theorie en praktijk aan de hand van onze Aryurvedic Prana Module met een speciale meditatieve focus op het element aarde, in Sanskrit genaamd Pritvi. Deze kennis staat voor garant voor een certificaat van 30 uur van de opleiding tot Ayurvedisch Therapeut (totaal 200 uur) geaccrediteerd door het European Forum for Ayurveda and Yoga in Nederland en de Vaidyaraja Gurukul in India.


De Ayurvedic Prane Module vindt haar oorsprong in de Samkhya filosofie en de Vedanta filosofie en focust op drie onderwerpen:

  • Tridosha - Breng uw lichaam in balans: U leert hoe u uw lichaam in balans kunt brengen met de juiste voeding die past bij uw constitutie en hoe de voeding bepaalt hoe u zich voelt.

  • Triguna - Wees de baas over uw gedachten: U leert hoe u controle over uw gedachten kunt krijgen en emoties als boosheid, intens verlangen, jaloezie en hebzucht de baas kunt worden.

  • Trimurti - Weet wie u bent: U leert dat u niet uw lichaam bent en wat u moet doen om tot de verwerzenlijking van uzelf te komen. Realiseer uzelf en ontwaak uw ziel.

De meditatieve focus op het element water is een methode bekend als Pancha-Tattva Dharana: concentratie op de vijf elementen. De methode wie we leren staat ook bekend als Bhuta-Shuddhi in Tantra.


Please contact us further details of the trip.

Uw docent

Team Ayurveda Palms

IMG_0562.jpg

Sangitha Khosla is een Indiase Pranic Energy Healer, voormalig dermatoloog, Ayurvedische dokter en counselor, auteur en spreker. Al meer dan 30 jaar houdt zij zich bezig met Pranic Energy Healing op een breed gebied aan gezondheidsproblemen waar zij er goed in slaagt om positieve resultaten te bereiken voor haar cliënten, in het bijzonder op de vlakken depressie, verslaving, emotionele onbalans en chronische pijn. Zij, haar manier van werken en haar visie zijn te volgen in Satsangs, Parvachans, Workshops, (in company)Trainings en Healing Journeys.

bottom of page