top of page

Workshop Triguna

Prijs

€ 199,-

Date

Over de cursus

Wees de baas over uw gedachten


De gedachten die we hebben, de activiteiten die we ondernemen, de mensen die we ontmoeten, het eten dat we eten kan allemaal gekwalificeert worden als Satvic, Rajasik of Tamasik. Elke modus heeft verschillende eigenschappen. Satvic is de modus voor goedheid, Rajasik is de modus van passie en Tamasik de modus van onwetendheid. De modussen zijn communicerende vaten. Onze moderne levenstijl, met hoge niveaus van stress en giftige stoffen, leidt tot een leven dat fluctureert tussen de modussen Rajasik en Tamasik. Als Rajas en Tamas niet in balans zijn, dan veroorzaakt dit ziekte. Om gelukkig te worden moeten we Satvic laten overheersen.


Deze cursus maakt onderdeel uit onze Ayurvedic Life Module die haar oorsprong in de Samkhya filosofie en de Vedanta filosofie en focust op drie onderwerpen:

  • Tridosha - Breng uw lichaam in balans

  • Triguna - Wees de baas over uw gedachten

  • Trimurti - Weet wie u bent

In deze module Triguna leert u hoe u controle kunt krijgen over uw gedachten en hoe u emoties als boosheid, intens verlangen, jaloezie en hebzucht de baas kunt worden.


'Nourish your mind' - Keywords: Gunas / Sattva / Rajas / Tamas / Koshas / Chakras / TrigunasUw docent

Sangitha Khosla

IMG_0562.jpg

Sangitha Khosla is een Indiase Pranic Energy Healer, voormalig dermatoloog, Ayurvedische dokter en counselor, auteur en spreker. Al meer dan 30 jaar houdt zij zich bezig met Pranic Energy Healing op een breed gebied aan gezondheidsproblemen waar zij er goed in slaagt om positieve resultaten te bereiken voor haar cliënten, in het bijzonder op de vlakken depressie, verslaving, emotionele onbalans en chronische pijn. Zij, haar manier van werken en haar visie zijn te volgen in Satsangs, Parvachans, Workshops, (in company)Trainings en Healing Journeys.

bottom of page