top of page

Workshop Trimurti

Prijs

€ 199,-

Date

Over de cursus

Weet wie u bent


Als uw lichaam in balans is en u bent uw gedachten de baas, dan bent u klaar om door te gaan om uw ziel te ontwaken en Advaita te bereiken. Advaita betekent eenheid en daarmee compassie jegens eenieder. Drie leidende krachten helpen u op uw pad: Brahma's creatieve kracht, Vishnu's behoudende kracht en Shiva's vernietigende (van duisternis) kracht. Deze drie krachten zijn verenigd als Trimurti in de avatar (incarnatie) Dattatreya. Hij wordt beschouwd als de Adi-Guru, de eerste leraar van yoga. Zijn streven naar een simpel leven, vriendelijkheid naar iedereen, delen van kennis en de betekenis van het leven inspireerde velen.


Deze cursus maakt onderdeel uit onze Ayurvedic Life Module die haar oorsprong in de Samkhya filosofie en de Vedanta filosofie en focust op drie onderwerpen:

  • Tridosha - Breng uw lichaam in balans

  • Triguna - Wees de baas over uw gedachten

  • Trimurti - Weet wie u bent

In deze module Trimurti leert u dat u niet uw lichaam bent en wat u moet doen om tot de verwerzenlijking van uzelf te komen. Realiseer uzelf en ontwaak uw ziel.


'Awaken your soul' - Keywords: Brahma / Vishnu / Shiva/ Bhakti Yoga / Brahma Gyan / DinacharyaUw docent

Sangitha Khosla

IMG_0562.jpg

Sangitha Khosla is een Indiase Pranic Energy Healer, voormalig dermatoloog, Ayurvedische dokter en counselor, auteur en spreker. Al meer dan 30 jaar houdt zij zich bezig met Pranic Energy Healing op een breed gebied aan gezondheidsproblemen waar zij er goed in slaagt om positieve resultaten te bereiken voor haar cliënten, in het bijzonder op de vlakken depressie, verslaving, emotionele onbalans en chronische pijn. Zij, haar manier van werken en haar visie zijn te volgen in Satsangs, Parvachans, Workshops, (in company)Trainings en Healing Journeys.

bottom of page