SPECIALISME

Colorful Abstract Shapes
  • Wij zijn gespecialiseerd in depressie, verslaving, chronische stress, burn-out, pijn, PTSS, onbalans en chronische gezondheids-problemen veroorzaakt door fysieke, mentale en emotionele stress. Of het nu gaat om Ayurveda, chakra lezing, emotionele of spirituele counseling, balanceren van doshas, Ayurvedisch dieetplan, pijnbehandeling, facelift, yoga, aura cleansing, pranayama of panchakarma, wij hebben alle disciplines en behandelmogelijkheden in huis.

  • U hoeft niet ziek te zijn om bij ons te komen. Ayurveda richt zich ook op preventie. Wij geven ook spirituele educatie en ondersteunen in character building, zelfwaardering, zelfliefde en spirituele groei. We helpen om mogelijkheden te vinden om 'uzelf te vinden' en om te leren om uzelf meer te waarderen, innerlijke harmonie te voelen, harmonie met uw omgeving te ervaren en de kwaliteit van compassie jegens eenieder eigen te maken.

UNIEKE COMBINATIE

Sangitha Khosla is een gekwalificeerde en ervaren zorgverlener, gespecialiseerd in een breed scala aan therapieën. Ter ondersteuning van het genezingsproces gebruikt ze helende producten, gebaseerd op de Vedas en generaties oude geheime familierecepten. De behandelingen maken gebruik van Ayurveda, chakra therapie, Goddelijke energie, spirituele liefde en educatie en kenmerken zich door: 

  • Eén op één healing, heel persoonlijk en privé

  • Healing wellness

  • Spirituele lessen

  • Trilling en energie

  • Meditatie met persoonlijke ervaring​


Sangitha beoefent psychologie met een twist: Ze wil uw vriend zijn en niet uw therapeut; er voor u zijn als u haar nodig heeft.

LIGHT, PEACE, LOVE FOR YOUR SOUL

'Leef het leven als een lotus, die zijn bloemblaadjes ontvouwt als de zon aan de hemel opkomt, niet aangetast door de modder waarin hij geboren is of zelfs het water waarin hij groeit.'