Verslaving

Woman Holding Cigarette

Ik voel me nu herboren, een nieuw mens, ik heb weer zin in het leven, ik ben gestopt met roken!

Introductie: Ik liep langs op straat en voelde mij aangetrokken tot de Ayurveda Palms shop en stapte naar binnen en maakte een afspraak. Sangitha deed een reading en ontmaskerde al mijn problemen. 

Voor: Ik had jarenlang vanaf mijn 6-jarige leeftijd last van psoriasis, diabetici (suikerziekte) vanaf mijn 27ste, burn-out en stress.

Na: nu: Dr. Sangitha heeft diverse massages en behandelingen voor mij gedaan waaronder panchakarma, levermassage, massage met pakking voor de psoriasis. Ik voel me nu herboren, een nieuw mens, ik heb weer zin in het leven, ik ben gestopt met roken! Ik ben genezen van burn-out en stress en de suikerziekte is gestabiliseerd. Ik denk nu positief over het leven en over alle mensen. Sangitha heeft veel kwaliteiten en talenten. Ze heeft genezende handen!

Arda (augustus 2009)

We zijn inmiddels 4 jaar verder en het gaan alleen maar nog beter met mij. Ik kom nog steeds naar de behandelingen en neem nog steeds husk. Sangitha is zo lief voor mij, ze weet gewoon wat ik nodig heb. Een maand of 3 geleden zei ze dat ik vitamine D tekort had en ze had gewoon gelijk. Ze heeft mij een aantal adviezen gegeven, die ben ik gaan volgen en nu is mijn vitamine D weer goed. Dus ze kan ook voedingsadviezen geven ... Ik hou van jou Sangitha.

Arda (april 2013)

Bezoek

Maandag - vrijdag 

Woensdag      

Zaterdag  

Zondag        

10:00 - 7:00

10:00 - 6:00

10:00 - 5:00

10:00 - 1:00

Bel

Mail

Volg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Palms World