top of page

Workshop Tridosha

Prijs

Date

april

€ 199,-

PayPal ButtonPayPal Button

Over de cursus

Breng uw lichaam in Balans


Drie mensen raken gestresst op het werk. Een krijgt een burn-out, een krijgt een hartaanval en de ander ontwikkelt diabetes. Waarom reageren drie mensen verschillend op dezelfde situatie? Dit is omdat we allemaal anders zijn. Ayurveda behandelt iedereen als uniek persoon. Basis hiervoor zijn de doshas. De doshas worden gevormd door de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Tezamen vormen zij een alomvattend systeem van begrip van hoe wij allemaal verschillend zijn en welke specifieke voeding, oefeningen en dagelijkse routine (Dinacharya) geschikt is voor ieder van ons.


Deze cursus maakt onderdeel uit onze Ayurvedic Life Module die haar oorsprong in de Samkhya filosofie en de Vedanta filosofie en focust op drie onderwerpen:

  • Tridosha - Breng uw lichaam in balans

  • Triguna - Wees de baas over uw gedachten

  • Trimurti - Weet wie u bent

In deze module Tridosha leert u hoe u uw lichaam in balans kunt brengen met de juiste voeding die past bij uw constitutie en hoe de voeding bepaalt hoe u zich voelt.


'Balance your body'- Keywords: Doshas / Dhatus / Malas / Vata / Pitta / Kapha / Sama AgniUw docenten

Sangitha Khosla

IMG_0562_edited.jpg

Sangitha Khosla is een Indiase Pranic Energy Healer, voormalig dermatoloog, Ayurvedische dokter en counselor, auteur en spreker. Al meer dan 30 jaar houdt zij zich bezig met Pranic Energy Healing op een breed gebied aan gezondheidsproblemen waar zij er goed in slaagt om positieve resultaten te bereiken voor haar cliënten, in het bijzonder op de vlakken depressie, verslaving, emotionele onbalans en chronische pijn. Zij, haar manier van werken en haar visie zijn te volgen in Satsangs, Parvachans, Workshops, (in company)Trainings en Healing Journeys.

1593762049909-1.jpg

Nandita Khosla is een branding and marketing consultant.

Food lover and expert on anything that has to do with food.

bottom of page