ONZE MISSIE

Rubik's Cube

Elke dag gaan wij uitdagingen aan en wij geven niet op. Wij willen echt een verschil maken door diep te gaan in het helpen van mensen. We laten niet graag iets aan het toeval over.
Een positief resultaat kan volgens ons alleen gerealiseerd worden indien een behandeling vergezeld gaat van persoonlijke aandacht, liefde en compassie. Ieder mens is voor ons speciaal. Onze ervaring is dat we vaak in staat zijn om een goede diagnose te stellen, pijn weg te nemen, duisternis te verdrijven en nieuwe energie bij onze cliënten op te wekken. De meeste behandelingen resulteren in een directe verlichting. Onze benadering is anders, onze aanpak uniek. Sinds 1997 hebben we in onze kliniek veel mensen geholpen en we zijn er ook om u te helpen.

AYURVEDA PALMS

  • Wij bieden een unieke combinatie van Ayurveda met chakra therapie, Goddelijke energie, spirituele liefde en educatie.

  • Dit doen we al 23 jaar.  In 1997 is de kliniek opgericht in Ooty in India onder de naam Palms en daarna vanaf 2004 voortgezet in Rotterdam in Nederland onder de naam Ayurveda Palms.

  • Ter ondersteuning van het genezingsproces maken wij gebruik van onze eigen therapeutische producten uitgebracht onder de naam Belance. De producten zijn gebaseerd op de Vedas en generaties oude geheime familierecepten. 

  • Wij organiseren regelmatig Healing Journeys naar India, Griekenland en Litouwen en houden ook kantoor in Litouwen, Polen en Duitsland. 

  • Afgelopen jaren hebben wij meer dan 50 MBO-studenten voorzien van een stageplek in samenwerking met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Lotus life

SANGITHA KHOSLA

Hands Holding Beads

MBBS Bachelor of Medicine and Surgery / Specialisatie Dermatologie / 
Pranic Energy Healing / MD Alternatieve Geneeskunde / Major in Psychologie

Aan de Universiteit van Bangalore studeerde Sangitha op 23-jarige leeftijd cum laude af in Geneeskunde. Ze was vijf jaar achter elkaar de beste student van haar jaar. Sangitha specialiseerde als Dermatoloog in het Safdarjung ziekenhuis in New Delhi waar ze 10 jaar werkte. Toen verhuisde ze naar Zuid-India, werkte 3 jaar als Pranic Energy Healer in Pondicherry en volbracht de 4-jarige opleiding in Alternatieve Geneeskunde met als specialisatie Psychologie. Sangitha is geboren in een familie van dokters. Al op jonge leeftijd hielp ze haar vader, die een gerenommeerde arts in Zuid-India was, in zijn kliniek en leerde toen al de emoties van compassie jegens eenieder eigen te maken. Sangitha heeft een karakter dat zich kenmerkt door voortdurende zelfreflectie en een passie om van iedereen te leren. Ze promote graag gedachten van zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfliefde. 

'Ik ben mijn spirituele leraar, wiens naam ik heel dicht bij mijn ziel houd, diep dankbaar voor het geven van de kracht om zijn lessen te huisvesten en eenieder om mij heen sterker te maken.'