Ayurveda Palms

Kliniek voor gezondheid en welzijn

Oprichting Palms in India 1997

Ayurveda Palms Rotterdam 2004

Code zorgverzekering voor psychosociale therapie en natuurgeneeskunde 2004

Kantoren in Litouwen, Polen en Duitsland

Healing Journeys naar India, Griekenland en Litouwen

Vedic producten ter ondersteuning van het genezingsproces

Boeken over Ayurveda uitgebracht in Litouwen 2019/2020 

Onderscheiding Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor opleiding MBO studenten in kliniek Rotterdam 2019

Missie Ayurveda Palms

Elke dag gaan wij uitdagingen aan en wij geven niet op. Wij willen echt een verschil maken door diep te gaan in het helpen van mensen. We laten niet graag iets aan het toeval over. Een positief resultaat kan volgens ons alleen gerealiseerd worden indien een behandeling vergezeld gaat van persoonlijke aandacht, liefde en compassie. Ieder mens is voor ons speciaal.

Onze ervaring is dat we vaak in staat zijn om een goede diagnose te stellen, pijn weg te nemen, duisternis te verdrijven en nieuwe energie bij onze cliënten op te wekken. De meeste behandelingen resulteren in een directe verlichting. Onze benadering is anders, onze aanpak uniek. Sinds 1997 hebben we in onze kliniek veel mensen geholpen en we zijn er ook om u te helpen.

Opleiding

MBBS Bachelor of Medicine and Surgery

Specialisatie in Dermatologie

Pranische energy healing

Pondicherry

MD in Alternative Medicine 

Major in Psychology

Aan de Universiteit van Bangalore studeerde Sangitha op 23-jarige leeftijd cum laude af in de Geneeskunde en Chirurgie. Ze ontving vijf jaar op een rij een Certificaat van Uitmuntendheid voor de beste student van haar studiejaar. Sangitha specialiseerde als Dermatoloog in het Safdarjung ziekenhuis in New Delhi waar ze10 jaar werkte. Toen verhuisde ze naar Zuid-India, werkte voor 3 jaar als pranische energie healer en rondde de 4 jarige opleiding in Alternatieve Geneeskunde met als specialisatie Psychologie.  

Ervaring

Sangitha is geboren in een familie van artsen. Al op jonge leeftijd hielp ze haar vader, die een gerenommeerde arts in Zuid-India was, in zijn kliniek en leerde van hem door zijn voorbeeld te volgen. Ze leerde hoe de emoties van compassie jegens eenieder eigen te maken en hoe healing producten te maken. In Pondicherry is ze voor het eerst herkend als pranische energie healer. Sangitha heeft een karakter dat zich kenmerkt door voortdurende zelfreflectie en heeft een passie om van iedereen te leren. Ze promote graag gedachten van zelfrespect, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf.

Dankbaarheid

‘Ik ben mijn spirituele leraar, wiens naam ik heel dicht bij mijn ziel houd, diep dankbaar voor het geven van de kracht om zijn lessen te huisvesten en eenieder om mij heen sterker te maken.'

Bezoek

Maandag - vrijdag 

Zaterdag  

      

10:00 - 19:00

10:00 - 17:00

Bel

Mail

Volg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Palms World