top of page

PIJN

images_edited.png

Ik had mijn stok niet meer nodig en kon praktisch weer normaal lopen

Ik had maanden lang heel veel pijn aan mijn knie. Ik kon er niet goed van slapen. Het medische systeem had weinig begrip. Na maanden in pijn geleefd te hebben ging mijn pijn na een tweede bezoek aan Ayurveda Palms praktisch weg. Luister. Ik grap echt niet. Mijn pijn ging letterlijk in enkele minuten weg. Stijfheid ging ook weg. Ik had mijn stok niet meer nodig en kon praktisch weer normaal lopen. God bracht mij hier voor de genezing. Je hoeft niet met pijn te leven. Van alle dokters in Nederland is dr. Sangitha echt de beste genezer met Gods hulp.

Dank u.

Otmar

images_edited.png

Sangitha werkt met pasta's en oliën die zij in India laat maken en vol pure kruiden erin laat werken. Deze pasta's en oliën werken diep in de huid ... Als ik pijn heb dan neemt ze dat weg

Toen ik 6 jaar geleden met mijn moeder en zus naar Sangitha ging en ik veel last van mijn onderrug had en een tennisarm was ik nogal sceptisch of ik er wel baat bij zou hebben maar gewoon eens proberen toch? Sangitha werkt met pasta’s en oliën die zij in India laat maken en vol pure kruiden erin laat verwerken. Deze pasta’s en oliën werken diep in de huid tot in de spieren en pezen en hebben een genezende werking in combinatie met haar diephuidse behandeling. Als ik pijn heb dan neemt ze dat weg en zorgt voor een goede doorbloeding van mijn spieren en wat verkrampt was en zeer deed is ontspannen en los. Ik heb de ervaring op gedaan dat je open moet staan voor andere geneeswijze dan de standaard die we in Nederland gewend zijn omdat deze gewoonweg niet voldoet en minder gericht is op de klant en meer commercieël is ingesteld. Standaard is niet meer genoeg voor een goede behandeling en dat is wat je krijgt bij Sangitha. Ze neemt een hoop stress weg uit je lichaam en je voelt je na de behandeling relaxt en ontspannen en geneest je lichaam met haar producten. Met haar genezende energie hersteld ze je gezondheid en balanceerde ze jouw energie waardoor je je stukken beter voelt dan daarvoor.

Walt

images_edited.png

Ik ga al negen jaar naar de fysiotherapeut voor spierpijn

Ik ga al negen jaar naar de fysiotherapeut voor spierpijn over mijn hele lichaam. Nu eindelijk bij Sanghita beland en het is echt verbazingwekkend dat ze precies kan zeggen en behandelen waar de pijn zit, zonder dat ze het hoeft te vragen. Nooit in al die jaren zo'n behandeling gehad met 100 procent aandacht, liefde, focus. Ik heb nu echt alle hoop!

Monique

images_edited.png

Ze weet gewoon waar de pijn zit en dat geeft rust

De recensies vertellen je al waar je heen moet. Ik ben er nu een paar keer geweest en denk niet dat iemand zo ervaren is als Sanghita. Niet alleen dat maakt Ayurveda Palms een plek om naartoe te gaan, maar ook dat ze zo'n lieve, rustgevende vrouw is waar je je op je gemak voelt en dat heb ik niet zo snel. Ze is niet zomaar een dokter, maar begrijpt meer dan andere doktoren die je niet de verlichting kunnen geven zoals zij en dat maakt haar uniek. Het is niet in woorden te omschrijven, maar je moet het zelf ervaren. Het zijn geen gewone massages maar geweldig, ze weet gewoon waar de pijn zit en dat geeft rust. Blij dat ik haar nu ook ken!

Sharna

images_edited.png

Ik heb fybromyalgie, ik had zoveel pijn en was zo down, het hoefde echt niet meer voor mij en zo onbeschrijflijk moe

Ik heb fibromyalgie en ben dankzij een vriendin hier terecht gekomen. Daar ben ik zo enorm blij om. Ik was ten einde raad, ik had zoveel pijn en was zo down, het hoefde echt niet meer voor mij en ook zo onbeschrijflijk moe..
Kreeg elke week een behandeling voelde gelijk verschil en leerde veel over mijn aandoening, maar toch na 4 weken zei ik huilend tegen mijn man ik weet niet of ik hiermee door wil gaan nog steeds zoveel PIJN was hopeloos en vol ongeloof mijn man zei kom op Maria je kan mag niet verwachten dat klachten die he al 10 jaar hebt weg gaan in 4 weken, zo waar natuurlijk, dus verder gegaan met behandelingen nu 8 weken verder ben ik zo blij !!!
Gaat zoveel beter Sanghita heeft echt magische handen ze is zo duidelijk open eerlijk en leerzaam hoe en wat...
Ze geeft je geloof hoop en vertrouwen terug in je eigen lijf in je mentale gestel wat zo belangrijk is om de fibro de baas te zijn/blijven..

Maria

images_edited.png

Ik had al heel lang pijn en hield veel vocht vast

Niemand in de medische wereld kon me helpen. Ik had al heel lang pijn en hield veel vocht vast. Ik vond Sangitha via internet en haar mooie verschijning op de foto sprak me meteen aan. Na de intake met haar was ik aangenaam verrast. Ik krijg nu behandelingen om mijn vocht los te maken, ik eet anders en gebruik kruiden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik veel vocht ben kwijtgeraakt en pijnloos door het leven ben gegaan. Elke keer is het leuk om te gaan omdat je er altijd in volledige rust uitkomt. Ik raad iedereen echt aan om naar haar toe te gaan en vooral als je denkt dat er geen hulp voor je is, is die er wel en ben ik daar een voorbeeld van.

Talitha

images_edited.png

Sangitha helpt mij veel om mijn endometriose te behandelen. Elke sessie met haar is een zegen voor mezelf

Ik ben Braziliaans en ben onlangs naar Rotterdam verhuisd. Ik deed Ayurvedische behandelingen in Brazilië die me altijd hielpen om een evenwichtig leven te behouden en hier had ik het geluk dr. Sangitha te ontmoeten die me veel helpt bij de behandeling van mijn endometriose en de effecten ervan op mijn lichaam. Ze is een geweldige dokter en een fantastisch mens, met de gevoeligheid om verder te kijken dan de symptomen en je als geheel te behandelen. Elke sessie met haar is een zegen voor mijzelf. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met haar op!

Juliana

images_edited.png

Vanaf mijn 14de heb ik last van menstruatiepijnen en PMS klachten

Via google reviews ben ik bij Ayurveda palms terecht gekomen. Vanaf mijn 14de jaar heb ik last van menstruatiepijnen en ook last van pms klachten zoals hoofdpijn. Ik kon gewoon niet werken, ben geopereerd aan endometriose en heb alles geprobeerd, niets hielp. Ik zag op internet dat Ayurveda kan helpen bij pijn vanwege endometriose en zo ben ik gaan googlen en kwam ik bij Ayurveda Palms. Toen ik voor de eerste behandeling bij mevrouw Sangitha kwam stelde zij mij op mijn gemak. Ik voelde mij heel goed. Ik kreeg ook een massage. Bij de massage bleek ook dat alle spieren vastzaten. Na de massage voelde ik mij ook heel goed. Ik heb ook een dieet ontvangen waar ik mij aan houd. Ik heb ook capsules ontvangen. Ik was vaak heel moe. Ik heb nu meer energie. Ik merkte al heel snel dat de hoofdpijnen en menstruatie minder pijnlijk zijn geworden. Ik heb nog een paar behandelingen nodig en dan hoop ik dat de pijnen voorgoed weg zijn. Ik weet dat er heel veel vrouwen zijn die hier last van hebben, daarom deel ik mijn verhaal. Ik raad mensen aan om naar Ayurveda palms te komen. Ik bedank mevrouw Sangitha dat ze mij helpt en met veel liefde haar werk doet.

Viviën

images_edited.png

Ik had erg verkramping en pijn in mijn benen. Na één behandeling kon ik al weer soepel lopen, na de tweede en de derde waren de klachten verdwenen als sneeuw voor de zon.

Ooit op advies van een vriendin hierheen gekomen. Ik kreeg een uitgebreide behandeling en advies. Mijn klachten aan mijn bewegingsapparaat verminderden aanzienlijk. In gesprek met Dr. Sangitha zijn weinig worden nodig en je krijgt groot begrip. Iets wat een ander op een foto moet zien, ziet en voelt Dr. Sangitha al bij aanraking. Vele jaren later ben ik haar niet vergeten en gelukkig is ze er nog steeds en in volle kracht. Nu had ik erg verkramping en pijn in mijn benen. Na één behandeling kon ik al weer soepeler lopen, na de tweede en de derde waren de klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik hoop dat ze nog lang haar werk en passie mag uitoefenen. Bedankt Dr. Sangitha.

Vesna

images_edited.png

Ik kwam hier met een rechtszijdige verlamming, hemiplegia

Ik kwam hier twee dagen geleden met een rechtszijdige verlamming, hemiplegia, niet in staat mijn rechter arm en hand goed te gebruiken. Ik kon ook niet goed lopen. Na drie dagen van intense therapie, gebruik ik nu mijn rechterhand weer heel veel en loop ik beter. Ik neem de wonder-paste en andere oliën met me mee terug naar Londen om te gebruiken naast de fysiotherapie. Dank u tante Sangitha dat u mij geholpen heeft! 

Nicola

images_edited.png

Volgens de dokter was het een hernia die alleen te verhelpen zou zijn met een operatie

Ik loop al zeven jaar met kniepijn, rugpijn en pijn tussen mijn schouderbladen. Er zijn foto's gemaakt en een echo scan, hieruit bleek alles goed te zijn. Volgens de dokter bleek/scheen het een hernia te zijn nadat ik hem mijn opgezwollen ruggengraat liet zien. Deze hernia zou alleen te verhelpen zijn met een operatie. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met Sangitha Khosla via een vriendin. Mevrouw Khosla is een dokter en heeft een kliniek in welzijn en schoonheid. Nadat ik een aantal behandelingen heb gehad van haar voelde ik mij vele malen beter. Mijn huisarts heeft mij zelfs verteld dat ik geen hernia meer heb. Allemaal met dank aan Sangitha.

Azra

Talitha
bottom of page