top of page
Image by Eric Wang

Testimonials

Meer dan 130 cliënten hebben een 5 sterren Google review achtergelaten. Zij vertellen hun verhaal en zijn daarmee vaak aanleiding voor anderen om de stap te zetten om contact op te nemen. Hieronder treft u daarom enkele reviews aan.

Emotioneel

"Na lang zoeken kwam ik terecht bij Ayurveda palms. De eerste behandeling met Dr. Sanghita was voor mij heel bijzonder. Zelf was ik in het begin best sceptisch maar dat veranderde gelijk na de eerste behandeling. Ik voelde de stress en negatieve gevoelens weg vloeien. Dit was voor mij echt heel bijzonder! Ik voelde me daarna gelijk heel rustig en herboren, had ook helemaal geen stress meer. Na elke behandeling voel ik mij steeds weer een stuk beter en sterker.
Dr. Sanghita is ook een lieve en rustgevende vrouw die goed met je meedenkt en heel eerlijk is. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Ayurveda palms heb gevonden en raad het iedereen aan."

Lamia

Onbalans

Mentaal

"Vol overtuiging en dankbaarheid dat ik bij Aryurveda Palms van Dr. Sangitha terecht ben  gekomen. Nadat ik opzoek was naar een aryurvedische arts kwam ik door de positieve reviews bij Dr. Sangitha. Mijn leven is dankzij Dr. Sangitha enorm verbetert en verandert. Tijdens de eerste consult voelde ik mij eindelijk  begrepen. Dr. Sangitha gaf mij een prettig en vertrouwd gevoel door haar liefdevolle persoonlijkheid, warmte en eerbied. Ik had last van depressie. Daardoor ging er geen dag voorbij dat ik alleen maar boos werd en was snel geëmotioneerd. Ik heb één nier en mijn nierfunctie werkte niet optimaal. Duidelijke voortgang van mijn gezondheid is het volgende; mijn depressie is verholpen, mijn boosheid kan ik in bedwang houden en mijn nierfunctie is van 60% naar 75% gestegen.
Sinds ik in behandeling ben bij Dr. Sangitha, ben ik een ander mens geworden. Door de chakra healings en spirituele behandelingen heeft daarbij ook de aryurvedische medicatie mij geholpen om te zijn wie ik ben. Mijn vrolijke persoonlijkheid is weer terug. Ik ben 'God' enorm dankbaar dat Hij mij de weg heeft gewezen naar Dr. Sangitha. 'God bless Dr. Sanghita'!"

Oesha

Fysiek

"Niemand in de medische wereld kon me helpen. Ik had al heel lang pijn en hield veel vocht vast. Ik vond Sangitha via internet en haar mooie verschijning op de foto sprak me meteen aan. Na de intake met haar was ik aangenaam verrast. Ik krijg nu behandelingen om mijn vocht los te maken, ik eet anders en gebruik kruiden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik veel vocht ben kwijtgeraakt en pijnloos door het leven ben gegaan. Elke keer is het leuk om te gaan omdat je er altijd in volledige rust uitkomt. Ik raad iedereen echt aan om naar haar toe te gaan en vooral als je denkt dat er geen hulp voor je is, is die er wel en ben ik daar een voorbeeld van."

Talitha

Spiritueel

"Dr. Khosla is uniek in zijn soort op het gebied van alternatieve geneeswijzen en holistische genezing voor lichaam en geest. Persoonlijk noem ik haar graag mijn goeroe, aangezien ze me enorm heeft geholpen bij het vinden en beheren van een gezonde levensstijl, in het bijzonder tussen 1. mijn lichaam (mijn door stress veroorzaakte chronische rugpijn genezen door haar yoga / Ayurvedische leringen en behandelingen) , 2. en mijn geest (door meditatie en pranayama), maar wat nog belangrijker was, hielp me te begeleiden in de reis en het doel van mijn leven. Elke interactie met haar gaat met grote zorg, warmte en een verhelderend moment. Je verlaat Ayurveda Palms altijd vol positieve energie en wil deze delen met de wereld om je heen. Helaas ben ik inmiddels uit Rotterdam verhuisd, maar het was een voorrecht om te mogen leren en te profiteren van haar werk op het gebied van healing en lesgeven."

Alexander

bottom of page