Burn-out

 
Busy Office

A year ago I was on the verge of collapse

Sanghitaji from Ayurveda Palms literally saved my life. After reading the Google reviews and following my feelings, I booked my first consultation with Sangithaji. Now a year later I look back on an unforgettable and magical experience. My mental and physical health has gotten a huge boost thanks to her. A year ago I was on the verge of collapse. I hardly had any more energy to do anything and my asthma bothered me a lot. On my last bit of energy I took the time and effort to travel to her. I felt she was the only one who could help me after trying everything. And it was.

Now once in a while I have a zoom session with her. Ideal and just as effective as a live treatment. Although it is of course nicer to see her in person, I am glad that she can help me from a distance. Are you at your wits' end, have you tried everything to get better, does the doctor not take your complaints seriously? Do not hesitate. Book a consultation and give it a shot. Be open to it and try it. I wish I had done years ago. Besides feeling much better now, I have also gained a lot of insights thanks to her. Sanghita is a very wise and very knowledgeable lady who will treat you with a lot of love. Sanghita is love.

Francien

 
Working Mom

Ik was van binnen emotioneel gebroken en niet meer functioneren

Ik was van binnen emotioneel gebroken en kon als moeder en op m'n werk niet meer functioneren. Voor de buitenwereld was ik heel normaal maar mijn innerlijke wereld was diep in chaos. Ik begreep niet zo goed wat er aan de hand was en hoe ik eruit kon komen. Bij de wellness winkel werd ik geadviseerd een goede holistische massage te nemen. Geen idee wat dat inhield, dus ik ging Google-en en vond Ayurveda Palms tussen andere opties in Rotterdam. De reviews op Google spraken mij inhoudelijk het meest aan. Ik had een afspraak gemaakt en wist niet wat ik moest verwachten. Super nuchter van mijn eerdere afspraak bij een klant, ging ik op de bank zitten en wachtte op mijn beurt terwijl ik een intake formulier invulde. De dames waren heel aardig en boden mij thee aan met een glimlach. Voordat ik mijn thee op kon drinken was het mijn beurt. Ik ging naar een kamertje waar Sangitha zat. Ze keek me aan en ik zag dat zij mijn pijn kon zien. Ze stelde zich voor en begon een aantal kennismakingsvragen te stellen. Ze zei niks rechtstreeks maar ik wist dat zij het zag en ze keek ernaar met liefde. De meeste mensen die mijn pijn kunnen zien, kijken gauw weg. Ik voelde me geaccepteerd door haar. Ze stelde een aantal vragen en ik gaf koel en netjes antwoord. Totdat ze er doorheen prikte en een waterval van tranen uit mijn ogen kwamen. Ik wist niet waarom en ik kon ze niet tegenhouden. Ze wist de juiste vragen te stellen om tot bij de diepste wonden in mijn lichaam en geest te komen. De fysieke klachten die ik had kwamen door de emotionele wonden. We gaan ermee aan de slag, zei ze. Hoe ze mijn situatie accepteerde als een reëel iets, en hoe ze een project van maakte om mij te herstellen, gaf me de kracht om te vechten voor mezelf. Al na mijn tweede sessie voelde ik me geaard, een stuk sterker, en ik voelde een kleine vlammetje liefde in mijn hart voor mezelf. Ik kijk uit naar mijn volgende sessie!

Diana

 
Smiling Man with Crossed Arms

Mijn gezondheidsproblemen en gebrek aan energie waren volledig verdwenen

Ik ben meer een analytisch-wetenschappelijk persoon en zou waarschijnlijk nooit een Ayurvedische behandeling zijn begonnen. Ik had nooit gedacht dat ik voor zo'n behandeling meerdere keren per jaar van München naar Rotterdam zou reizen. Nadat ik had gezien hoe mijn vrouw werd genezen van een decennialange ziekte, kon ik de effectiviteit niet ontkennen en was ik bereid een behandeling te ondergaan. Dr. Sangitha Khosla heeft dit vanaf het begin volledig gerespecteerd, en heeft de wetenschappelijke achtergrond van de Ayurvedische behandeling en de spiritualiteit ervan gedetailleerd uitgelegd op basis van haar academische opleiding als arts en psycholoog. Voor mij werkte de behandeling ook wonderbaarlijk: mijn gezondheids-problemen en de jaren van vermeend gebrek aan energie waren helemaal weg, ik voelde een energie zoals in vele jaren, niet meer. Ik dank Dr.Sangitha Khosla, dr. Vir Mahadev Singh Khosla en het team van Ayurveda Palms voor het afgelopen jaar en het geweldige werk dat ze doen! Ik kan iedereen alleen maar aanraden om voor zichzelf een behandeling te ondergaan en de effectiviteit zelf te ervaren!

Heiko

Bezoek

Maandag - vrijdag 

Zaterdag  

      

10:00 - 19:00

10:00 - 17:00

Bel

Mail

Volg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Palms World