top of page

BURN-OUT

Heiko

Een jaar geleden stond ik op het randje van instorten

Sanghitaji van Ayurveda Palms heeft letterlijk mijn leven gered. Na het lezen van de Google recensies en door het volgen van mij gevoel heb ik mijn eerste consult geboekt bij Sangitha ji. Nu een jaar later kijk ik terug op een onvergetelijk en magische ervaring. Mijn geestelijk en lichamelijke gezondheid heeft een enorme boost gekregen dankzij haar. Een jaar geleden stond ik het op het randje van instorten. Ik had nauwelijks meer energie om iets te ondernemen en ontzettend veel last van mijn astma. Op mijn laatste restje energie heb ik de tijd en moeite genomen om naar haar toe te reizen. Ik voelde dat zij de enige was die mij kon helpen nadat ik van alles had geprobeerd. En dat was ook zo.
Nu heb ik eens in de zoveel tijd een zoom sessie met haar. Ideaal en net zo effectief als een live behandeling. Ook al is het natuurlijk fijner om haar te zien in het echt, ben ik toch blij dat zij op afstand mij net zo goed kan helpen.
Ben jij ten einde raad, heb jij van alles geprobeerd om beter te worden, neemt de dokter jouw klachten niet serieus? Aarzel dan niet. Boek een consult en geeft het een kans. Sta er voor open en probeer het. Ik wou dat ik jaren geleden had gedaan. Naast dat ik mij nu stukken beter voel, heb ik ook ontzettend veel inzichten gekregen dankzij haar. Sanghita is een zeer wijze en zeer kundige dame die je met heelveel liefde behandeld. Sanghita is liefde.

Francien

Woman

Ik was vanbinnen emotioneel gebroken en kon niet meer functioneren

Ik was van binnen emotioneel gebroken en kon als moeder en op m'n werk niet meer functioneren. Voor de buitenwereld was ik heel normaal maar mijn innerlijke wereld was diep in chaos. Ik begreep niet zo goed wat er aan de hand was en hoe ik eruit kon komen. Bij de wellness winkel werd ik geadviseerd een goede holistische massage te nemen. Geen idee wat dat inhield, dus ik ging Google-en en vond Ayurveda Palms tussen andere opties in Rotterdam. De reviews op Google spraken mij inhoudelijk het meest aan. Ik had een afspraak gemaakt en wist niet wat ik moest verwachten. Super nuchter van mijn eerdere afspraak bij een klant, ging ik op de bank zitten en wachtte op mijn beurt terwijl ik een intake formulier invulde. De dames waren heel aardig en boden mij thee aan met een glimlach. Voordat ik mijn thee op kon drinken was het mijn beurt. Ik ging naar een kamertje waar Sangitha zat. Ze keek me aan en ik zag dat zij mijn pijn kon zien. Ze stelde zich voor en begon een aantal kennismakingsvragen te stellen. Ze zei niks rechtstreeks maar ik wist dat zij het zag en ze keek ernaar met liefde. De meeste mensen die mijn pijn kunnen zien, kijken gauw weg. Ik voelde me geaccepteerd door haar. Ze stelde een aantal vragen en ik gaf koel en netjes antwoord. Totdat ze er doorheen prikte en een waterval van tranen uit mijn ogen kwamen. Ik wist niet waarom en ik kon ze niet tegenhouden. Ze wist de juiste vragen te stellen om tot bij de diepste wonden in mijn lichaam en geest te komen. De fysieke klachten die ik had kwamen door de emotionele wonden. We gaan ermee aan de slag, zei ze. Hoe ze mijn situatie accepteerde als een reëel iets, en hoe ze een project van maakte om mij te herstellen, gaf me de kracht om te vechten voor mezelf. Al na mijn tweede sessie voelde ik me geaard, een stuk sterker, en ik voelde een kleine vlammetje liefde in mijn hart voor mezelf. Ik kijk uit naar mijn volgende sessie!

Diana

Therapy session

Mijn gezondheidsproblemen en gebrek aan energie waren volledig verdwenen

Ik ben meer een analytisch-wetenschappelijk persoon en zou waarschijnlijk nooit een Ayurvedische behandeling hebben ondergaan. Ik had nooit gedacht dat ik voor zo'n behandeling meerdere keren per jaar van München naar Rotterdam zou reizen. Nadat ik had gezien hoe mijn vrouw werd genezen van een decennialange ziekte, kon ik de effectiviteit niet ontkennen en was ik bereid ook zelf een behandeling te ondergaan. Dr. Sangitha Khosla heeft dit vanaf het begin volledig gerespecteerd, en heeft de wetenschappelijke achtergrond van de Ayurvedische behandeling en de spiritualiteit ervan gedetailleerd uitgelegd op basis van haar academische opleiding als arts en psycholoog. Voor mij werkte de behandeling ook wonderbaarlijk: mijn gezondheids-problemen en de jaren van vermeend gebrek aan energie waren helemaal weg, ik voelde een energie zoals in dat in vele jaren niet meer had gehad. Ik dank Dr.Sangitha Khosla, dr. Vir Mahadev Singh Khosla en het team van Ayurveda Palms voor het afgelopen jaar en het geweldige werk dat ze doen! Ik kan iedereen alleen maar aanraden om een behandeling te ondergaan en de effectiviteit zelf te ervaren!

Heiko

bottom of page