top of page

HEALING JOURNEYS

Lotus transp.png

De lessen die ik in India heb geleerd over mijzelf en het leven hebben mij een nieuwe visie op het leven gegeven

Ik ben 30 jaar woonachtig in Nederland. Ik ben hoog sensitief en spiritueel. Zeer gevoelig voor licht en geluid en de gevoelens van mensen in mijn omgeving. Ik heb sinds 2009 een eigen bedrijf met klanten in 17 landen, kantoor in Nederland en Singapore. Naast het drukke bestaan heb ik altijd klaar gestaan voor andere mensen en vergat mezelf nogal vaak. Het stressvolle bestaan dat ik heb bracht me lichamelijk klachten: Dagelijkse bloedneuzen, tanden knarsen in mijn slaap, hoge bloeddruk achter mijn ogen en tot slot 10 kilo te zwaar, te veel alcohol en te weinig slaap. Werkte mezelf kapot, investeerde een hoop geld, maar wist eigenlijk niet waarom.

In 2012 kwam ik voor het eerst bij Sangitha op bezoek. Was destijds al bij verschillende therapeuten geweest met als doel de stress uit mijn lichaam te halen. Iedere behandeling van Sangitha behaalde het doel. Dit was altijd voor een korte periode, omdat ik gewoon weer in mijn eigen leventje stapte dus bouwde de stress zo weer op. Waardoor ik weer naar Sangitha ging. Er was dus een soort cyclus ontstaan wat dus eigenlijk niet de bedoeling moet zijn.

Bij het eerste consult in 2012 gaf Sangitha meteen al aan dat ik erbij gebaat zou zijn als ik naar India zou gaan. In juni 2015 ben ik twee weken naar Ooty in India geweest en Sangitha had gelijk. De lessen die ik daar heb geleerd over mijzelf en het leven hebben mij een nieuwe visie op het leven gegeven. Nu werk ik hard om deze nieuwe lifestyle eigen te maken en merk nu al resultaat: Lichamelijk, Mentaal en Geestelijk. Het verbeterd de relatie met mijzelf en privé relaties en brengt me zakelijk succes. 

Maik

images_edited.png

Sangitha zit vol eindeloze energie om haar studenten te helpen groeien. Met haar lessen die ik heb geleerd in Griekenland voel ik me dichter bij mijn levensdoel staan

Sangitha is een geweldige Ayurveda-lerares, vol eindeloze energie om haar ervaringen met haar studenten te delen en hen te helpen groeien. Met haar lessen die ik heb geleerd tijdens de retraite in Griekenland, heb ik mijn dagelijkse routine van bhakti yoga beoefend, tijdens het studeren van Ayurveda en Indiase filosofie, sinds mei van dit jaar. Ik voel dat ik veel dichter bij mijn levensdoel sta en ik kan mensen om me heen inspireren en helpen hun beste te worden..Ik voel dat ik veel meer energie heb om met de dagelijkse hectiek in de driehoek werk / thuis / mezelf om te gaan , terwijl je positief blijft. De vedische zondagen zijn een grote inspiratie voor mij om verbinding te maken met Divine en na te denken over hoe ik van mijn persoonlijke ego af kan komen en mensen kan dienen die mij meer nodig hebben. Als de student er klaar voor is, verschijnt de leraar. Ik ben God erg dankbaar dat ik Sangitha heb ontmoet.

Aysun

images_edited.png

Sangitha is een inspirerende en charismatische lerares

Gisteren was de eerste dag van de 3-daagse workshop over Ayurveda. Whow, wat een verbluffende cursus. Prachtige diagrammen en een geweldig en compleet overzicht van de basisprincipes van Ayurveda. Sangitha Khosla is een inspirerende en charismatische lerares. Ze spreekt over "gemakkelijke Ayurveda" en ze maakt Ayurveda voor iedereen begrijpelijk. Net zoals ze deed met alle Veda's en kennis die voorafgaand aan deze cursus in de 110 Satsangs werd gedeeld. Ik ben zo dankbaar dat ik mee mag doen. Ik kijk uit naar de cursus van volgende week.

Marjolijn

images_edited.png

Ik heb in twee uur heel veel geleerd over Ayurveda

Gisteren heb ik de het eerste deel van de workshop Ayurveda gedaan. Ik heb in twee uur zo veel geleerd over de wijsheden vanuit de Ayurvedische leer.Tot nu toe heb al heel veel cursussen gevolgd, spiritueel, Ayurvedische, yoga, Chi Kung etc etc. Sangitha Khosla heeft de belangrijkste informatie zo helder met ons gedeeld. Door deze heldere uitleg is in een keer alle vergaarde informatie en wijsheid van alle cursussen hiervoor geconnect. Deze workshop heeft in een keer heel veel losse stukjes samengebracht. Geweldige prestatie! Ik ben heel dankbaar! Ik ben er volgende week zondag zeker weer bij!

Annique

bottom of page