top of page

DEPRESSIE

Peter
Federica
images_edited.png

Ik had last van depressie. Daardoor ging er geen dag voorbij dat ik alleen maar boos was en snel geëmotioneerd. Mijn vrolijke persoonlijkheid is weer terug

Vol overtuiging en dankbaarheid dat ik bij Ayurveda Palms van Dr. Sangitha terecht ben  gekomen. Nadat ik opzoek was naar een Ayurvedische arts kwam ik door de positieve reviews bij Dr. Sangitha. Mijn leven is dankzij Dr. Sangitha enorm verbetert en verandert. Tijdens de eerste consult voelde ik mij eindelijk  begrepen. Dr. Sangitha gaf mij een prettig en vertrouwd gevoel door haar liefdevolle persoonlijkheid, warmte en eerbied. Ik had last van depressie. Daardoor ging er geen dag voorbij dat ik alleen maar boos werd en was snel geëmotioneerd. Ik heb één nier en mijn nierfunctie werkte niet optimaal. Duidelijke voortgang van mijn gezondheid is het volgende; mijn depressie is verholpen, mijn boosheid kan ik in bedwang houden en mijn nierfunctie is van 60% naar 75% gestegen.
Sinds ik in behandeling ben bij Dr. Sangitha, ben ik een ander mens geworden. Door de chakra healings en spirituele behandelingen heeft daarbij ook de aryurvedische medicatie mij geholpen om te zijn wie ik ben. Mijn vrolijke persoonlijkheid is weer terug. Ik ben 'God' enorm dankbaar dat Hij mij de weg heeft gewezen naar Dr. Sangitha. 'God bless Dr. Sanghita'!

Oesha

images_edited.png

's Nachts sliep ik een paar uur, overdag was ik uitgeput en de depressief

Door de vele positieve reviews op Google heb ik in contact gezocht met Sangitha. Vier maanden lang was mijn nachtrust beperkt tot maar één of twee uur slaap, overdag was ik uitgeput en depressief. De reguliere geneeskunde noemde het al snel “een burn out “. Helaas liet de voorgestelde behandeling lang op zich wachten, daarom zocht ik mijn heil in Acupunctuur en andere alternatieve genezers. Dit bracht geen verbetering en na vele maanden tobben over mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid was ik ten einde raad. Op vrijdag 4 mei belde ik Ayurveda Palms en mijn eerste afspraak werd gemaakt op zondag 20 mei. In de tussentijd zou Sangitha naar familie gaan in India. Zaterdags nam ik weer contact om te zeggen, dat ik mij op alle uren beschikbaar stelde indien er een patiënt zou afzeggen op zaterdag.
Tot mijn grote vreugde werd er speciaal voor mij om 19.00 een afspraak gemaakt! Sangitha stelde de voorbereiding van haar reis voor mij even uit, want zij begreep de urgentie. Na haar behandeling sliep ik meteen twee dagen goed. Acht weken en zes behandelingen later kon ik alle dagen weer slapen en ging mijn lichamelijk en geestelijk gezondheid met grote stappen vooruit. Daarbij zijn we vrienden geworden. Sangitha is een zeer bijzondere vrouw en genezer, een aanrader dus.

Peter

images_edited.png

Ik ben gekomen om te werken aan meer balans en emotionele stabiliteit. Ook wil ik geen anti-depressiva meer

Ik ben gekomen om te werken aan meer balans en emotionele stabiliteit. Ook wil ik geen anti-depressiva meer (wat ik enige maanden in een lage dosering slik). De vier behandelingen hebben telkens heel veel losgemaakt. Ik kon dit aan heel veel dingen merken. Mijn uitstraling en gezicht zijn totaal anders. Ook merk ik dat er veel dingen los komen, omdat ik na de behandeling telkens heel intens ging dromen. Zo laten er allerlei dingen los. Mijn gezinsleden merken de verandering ook heel duidelijk. Sangitha voelt precies waar er dingen vast zitten en heeft een hele effectieve manier om deze los te maken. Ik ben daar heel blij mee en heel dankbaar voor.

Harriët

images_edited.png

Ze gaf me kracht als ik sterk moest zijn, vrede als ik rust nodig had, behandelingen als ik gezondheid nodig had, richting als alles verwarring leek

Ik ontmoette Sangitha ji vele jaren geleden en sindsdien is het verbinding, vriendschap, thuis komen. Ze gaf me kracht als ik sterk moest zijn, vrede als ik rust nodig had, behandelingen als ik gezondheid nodig had, richting als alles verwarring leek. Ik vond weer mijn verbinding met spiritualiteit die er was, maar verloren was gegaan onder lagen van dagelijkse takenlijsten, door de kracht van pure overgave. Ik raad aan om haar Satsangs te volgen, ik beoefen regelmatig yoga, pranayama, meditatie en ik kan je vertellen dat ze uniek is in haar manier om de concepten van de Ouden-teksten op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen voor iedereen die uit een andere cultuur komt. Met liefde, Jai Sai

Federica

images_edited.png

Enige jaren geleden merkte ik dat mijn energielevel zo laag was dat ik weinig plezier meer had in het leven

Enige jaren geleden merkte ik dat mijn energielevel zodanig laag was dat ik weinig plezier had in het leven. Ik was ontevreden over mijn relatie en mijn werk. Er was geen balans meer en ik was uitgeput. Ik kwam bij Sangitha terecht omdat ik weet dat massages ontspannend voor me werken en ik wilde de Ayurveda massage wel eens proberen. Ik wist niets van Sangitha af maar vanaf het eerste moment voelde ik me vertrouwd en veilig bij haar. Tijdens mijn consult wist ze dingen over mij te vertellen waar ik mee rond liep en ze gaf aan dat ze me hier mee kon helpen. Haar uitstraling en haar warmte gaven me een goed gevoel en na het consult en de massage wist ik het zeker; ik had een bijzondere vrouw ontmoet met een onbeschrijfelijke gave! 

Ik weet het nog goed dat ik thuis kwam en ‘s middags mijn bed in kroop en pas de volgende dag aan het einde van de dag wakker werd. Ik voelde me uitgerust en had meer energie. Het voelde alsof ik de wereld weer aan kon. Ik ben toen een aantal keren achter elkaar gegaan om mijn energielevel weer goed te krijgen.

Elke keer wanneer ik voel dat ik weer levensenergie nodig heb, ga ik naar Sangitha. Ze zet me weer op het rechte pad met haar verhalen haar aanwezigheid en haar massages. Ook mijn vrouw is nu een paar keer geweest en voelt zich als herboren.

Martin

bottom of page