Depressie

Woman Posing

Ik ben gekomen om te werken aan meer balans en emotionele stabiliteit. Ook wil ik geen anti-depressiva meer. 

Ik ben gekomen om te werken aan meer balans en emotionele stabiliteit. Ook wil ik geen anti-depressiva meer (wat ik enige maanden in een lage dosering slik). De vier behandelingen hebben telkens heel veel losgemaakt. Ik kon dit aan heel veel dingen merken. Mijn uitstraling en gezicht zijn totaal anders. Ook merk ik dat er veel dingen los komen, omdat ik na de behandeling telkens heel intens ging dromen. Zo laten er allerlei dingen los. Mijn gezinsleden merken de verandering ook heel duidelijk. Sangitha voelt precies waar er dingen vast zitten en heeft een hele effectieve manier om deze los te maken. Ik ben daar heel blij mee en heel dankbaar voor.

Harriet (augustus 2009)

 
 
Confident Businesswoman

Ze gaf me kracht toen ik sterk moest zijn

Ik ontmoette Sangitha ji vele jaren geleden en sindsdien is het verbinding, vriendschap, thuis komen. Ze gaf me kracht als ik sterk moest zijn, vrede als ik rust nodig had, behandelingen als ik gezondheid nodig had, richting als alles verwarring leek. Ik vond weer mijn verbinding met spiritualiteit die er was, maar verloren was gegaan onder lagen van dagelijkse takenlijsten, door de kracht van pure overgave. Ik raad aan om haar Satsangs te volgen, ik beoefen regelmatig yoga, pranayama, meditatie en ik kan je vertellen dat ze uniek is in haar manier om de concepten van de Ouden-teksten op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen voor iedereen die uit een andere cultuur komt. Met liefde, Jai Sai

Federica

Moonlit Night

'S Nachts sliep ik een paar uur, overdag was ik uitgeput en depressief

Door de vele positieve reviews op Google heb ik in contact gezocht met Sangitha. Vier maanden lang was mijn nachtrust beperkt tot maar één of twee uur slaap, overdag was ik uitgeput en depressief. De reguliere geneeskunde noemde het al snel “een burn out “. Helaas liet de voorgestelde behandeling lang op zich wachten, daarom zocht ik mijn heil in Acupunctuur en andere alternatieve genezers. Dit bracht geen verbetering en na vele maanden tobben over mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid was ik ten einde raad. Op vrijdag 4 mei belde ik Ayurveda Palms en mijn eerste afspraak werd gemaakt op zondag 20 mei. In de tussentijd zou Sangitha naar familie gaan in India. Zaterdags nam ik weer contact om te zeggen, dat ik mij op alle uren beschikbaar stelde indien er een patiënt zou afzeggen op zaterdag.
Tot mijn grote vreugde werd er speciaal voor mij om 19.00 een afspraak gemaakt! Sangitha stelde de voorbereiding van haar reis voor mij even uit, want zij begreep de urgentie. Na haar behandeling sliep ik meteen twee dagen goed. Acht weken en zes behandelingen later kon ik alle dagen weer slapen en ging mijn lichamelijk en geestelijk gezondheid met grote stappen vooruit. Daarbij zijn we vrienden geworden. Sangitha is een zeer bijzondere vrouw en genezer, een aanrader dus.

Peter

Bezoek

Maandag - vrijdag 

Zaterdag  

      

10:00 - 19:00

10:00 - 17:00

Bel

Mail

Volg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Palms World