top of page

STRESS

Ik voelde de stress en negatieve gevoelens wegvloeien

Na lang zoeken kwam ik terecht bij Ayurveda palms. De eerste behandeling met Dr. Sanghita was voor mij heel bijzonder. Zelf was ik in het begin best sceptisch maar dat veranderde gelijk na de eerste behandeling. Ik voelde de stress en negatieve gevoelens weg vloeien. Dit was voor mij echt heel bijzonder! Ik voelde me daarna gelijk heel rustig en herboren, had ook helemaal geen stress meer. Na elke behandeling voel ik mij steeds weer een stuk beter en sterker.
Dr. Sanghita is ook een lieve en rustgevende vrouw die goed met je meedenkt en heel eerlijk is. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Ayurveda palms heb gevonden en raad het iedereen aan.

Lamia

 Young Woman Contemplating

Ik zocht rust in mijn hoofd

Ik kwam bij dokter Sangitha via een goede vriendin van me die me vertelde dat ze me kon helpen. Ik zocht rust in mijn hoofd. De eerste sessie voelde ik me vanaf het begin hartelijk welkom en het was emotioneel. Ik werd geconfronteerd met deze donkere energie die ik al heel lang met me meedroeg. Dokter Sangitha ondersteunde me om de zwakte te identificeren en hielp me om een deel van deze stilstaande energie los te laten. Na de eerste sessie voelde ik meteen een verandering, ik voelde me lichter op mijn schouders. Ik kwam met een open hart en met veel meer energie naar de tweede sessie. Deze keer hebben we afgesproken dat Dr. Sanghita me zal helpen om "mijn hoofd sterker te maken". Na een tijdje, tijdens haar massage - ik probeerde alle ideeën en indrukken die nog in mijn hoofd zaten te blokkeren - voelde ik me lichamelijk heel licht, alsof ik binnen enkele seconden in een REM-fase kwam, maar ik was totaal bewust en voelde dit heldere licht in mijn voorhoofd. Ik concentreerde me op dit licht en alle ideeën verdwenen. Het was een kort moment, maar het voelde helder in mijn hart. Aan het einde van de sessie vertelde dr. Sangitha me dat ik voelde dat mijn derde oog volledig open was, zodat de energie gewoon van top tot teen kon stromen. Bedankt dokter Sangitha.

Vera

Balancing

Na elke behandeling voelt u zich weer helemaal in balans

Ayurveda palms is geweldig en kijkt naar je en zorgt voor je vanuit een holistisch en persoonlijk oogpunt, ze nemen altijd de tijd voor je en proberen altijd een persoonlijk slot voor je te matchen om een volledige behandeling te krijgen die je nodig hebt. Na elke behandeling voel je je weer helemaal in balans, gemotiveerd en vol energie. Sangitha is begaafd om met haar magische vingers je hele lichaam en geest te behandelen en te genezen. Na zoveel jaar kom ik hier terug, en ik zou het iedereen aanbevelen!

Tamara

Therapy session

Ik had veel stressklachten en een kinderwens

4 jaar geleden ging ik op advies van een collega naar Ayurveda Palms omdat ik veel stressklachten had en een kinderwens. Met behulp van behandelingen en de bijzondere en hoopvolle gesprekken met mevrouw Sangeetha ging mijn wens in vervulling. Nu bijna 4 jaar later heb ik mevrouw Sangeetha weer bezocht met stressklachten en na 5 behandelingen, aangevuld met Ayurvedische supplementen, voel ik me een stuk beter en voel ik dat ik de stress beter aankan. Mevrouw Sangeetha is een bijzondere en toegewijde vrouw. Ze stelt je gerust en geeft je het gevoel dat je er weer tegen aan kunt. Hartelijk dank!

Rosni

Studying

Ik was overweldigd door universitaire studie, had moeite me te concentreren en voelde me niet verbonden 

Toen ik voor het eerst bij Ayurveda Palms kwam, zocht ik naar evenwicht, maar ik kreeg veel meer. Ik had het geluk Sanghita te hebben ontmoet, een geweldig persoon vol liefde en genezende krachten. Ik leerde Ayurveda Palms kennen tijdens een zeer stressvolle periode van mijn leven; Ik was overweldigd door universitaire studies, had moeite om me te concentreren, ik voelde me niet verbonden en ik dacht te veel na over elk klein ding. Na slechts 3 sessies voelde ik het verschil. Sanghita heeft het vermogen om te lezen en te begrijpen wat je nodig hebt en geeft je meer. Ik voelde me niet alleen beter, maar ik kreeg ook weer vertrouwen in mezelf en raakte meer verbonden met het innerlijke zelf. Vaak neemt de bezorgdheid over ons fysieke zelf het over en vergeten we verbonden te blijven met ons innerlijk.
Ik ben Sanghita eeuwig dankbaar voor haar hulp, leringen en voor het feit dat ze me onderdeel heeft gemaakt van Ayurveda Palms.

Maja

Working from Home

Binnen één maand had ik meer energie en was ik verlost van veel stress

Tijdens het zoeken naar een schoonheidsspecialiste kwam ik Ayurveda Palms tegen. Tijdens mijn eerste behandeling kwam ik erachter dat ik een bijzondere vrouw had ontmoet, Sangitha genaamd, die veel voor me heeft gedaan. Tijdens mijn behandeling bleek dat er zoveel meer aan mijn hormoonbalans zat en dat er een vitaminetekort was. Op advies van Sangitha ben ik dezelfde dag begonnen met het voorgeschreven supplement. Daarnaast ben ik begonnen met een Ayurvedische reinigingskuur van 3 en kreeg ik richtlijnen voor de meest heilzame voeding voor mijn type. Binnen 1 maand had ik meer energie en was ik verlost van veel stress. Naast de gezichtsbehandelingen liet ik regelmatig mijn chakra's openen door Sangitha. Een bezoek aan Sangitha heeft mijn leven een stuk energieker gemaakt, zonder grote verandering in mijn dagelijkse routine, ik deed het niet veel anders, maar ik heb meer energie dan voorheen. Nu weet ik meer over Ayurveda en gebruik ik dagelijks Ayurvedische schoonheidsproducten, die speciaal door Sangitha zijn gemaakt.

Youshari

Flexibility

Sangitha heeft mij enorm geholpen om de balans in mijn leven terug te vinden

Sangitha en haar team hebben mij enorm geholpen om de balans in mijn leven terug te vinden. Door middel van behandelingen, gesprekken, voedingsadviezen en tips om thuis te oefenen. Heel praktisch en logisch! Sangitha geeft je inzicht in de verbindingen in je dagelijkse leven, je lichaam en je gevoelsleven. Hoe alles elkaar beïnvloedt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Het is een wisselwerking. Ik moet ervoor openstaan en thuis aan de slag gaan. Sangitha helpt je in de goede richting. Zonder haar had ik het niet kunnen doen. Dank u!

Sanne

Smiling Mature Woman with Gray Hair

Mijn dochter had al een tijd last van haaruitval en stress

Een zeer bijzondere ervaring hebben wij hier gehad. Ik was op zoek naar een ayurvedische arts/hulpverlener voor mijn dochter die al een tijd last heeft van haaruitval en stress. Ik wilde gewoon dat zij eens goed onderzocht werd maar had geen idee wie nu goed en betrouwbaar was, dus ben ik gewoon op de vele positieve reviews afgegaan want ik had er zelf geen ervaring mee. Ik geloof zelf in alternatieve geneeswijzen maar mijn dochter was hier heel sceptisch over. Tot mijn verbazing belde mijn dochter mij na afloop van de eerste behandeling op en vertelde dat ze zich al een stuk beter voelde. Sangitha-ji heeft veel geduld en wist meteen wat de kern van het probleem was. Het is geweldig gewoon.

Bertina

bottom of page