Stress

Stressed Woman

Ik voelde de stress en negatieve gevoelens wegvloeien

Na lang zoeken kwam ik terecht bij Ayurveda palms. De eerste behandeling met Dr. Sanghita was voor mij heel bijzonder. Zelf was ik in het begin best sceptisch maar dat veranderde gelijk na de eerste behandeling. Ik voelde de stress en negatieve gevoelens weg vloeien. Dit was voor mij echt heel bijzonder! Ik voelde me daarna gelijk heel rustig en herboren, had ook helemaal geen stress meer.
Na elke behandeling voel ik mij steeds weer een stuk beter en sterker.
Dr. Sanghita is ook een lieve en rustgevende vrouw die goed met je meedenkt en heel eerlijk is. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Ayurveda palms heb gevonden en raad het iedereen aan.

Lamia

Deep in Thought

Ik zocht rust in mijn hoofd

Ik kwam bij dokter Sangitha via een goede vriendin van me die me vertelde dat ze me kon helpen. Ik zocht rust in mijn hoofd. De eerste sessie voelde ik me vanaf het begin hartelijk welkom en het was emotioneel. Ik werd geconfronteerd met deze donkere energie die ik al heel lang met me meedroeg. Dokter Sangitha ondersteunde me om de zwakte te identificeren en hielp me om een deel van deze stilstaande energie los te laten. Na de eerste sessie voelde ik meteen een verandering, ik voelde me lichter op mijn schouders. Ik kwam met een open hart en met veel meer energie naar de tweede sessie. Deze keer hebben we afgesproken dat Dr. Sanghita me zal helpen om "mijn hoofd sterker te maken". Na een tijdje, tijdens haar massage - ik probeerde alle ideeën en indrukken die nog in mijn hoofd zaten te blokkeren - voelde ik me lichamelijk heel licht, alsof ik binnen enkele seconden in een REM-fase kwam, maar ik was totaal bewust en voelde dit heldere licht in mijn voorhoofd. Ik concentreerde me op dit licht en alle ideeën verdwenen. Het was een kort moment, maar het voelde helder in mijn hart. Aan het einde van de sessie vertelde dr. Sangitha me dat ik voelde dat mijn derde oog volledig open was, zodat de energie gewoon van top tot teen kon stromen. Bedankt dokter Sangitha.

Vera

Tattooed Woman

Na elke behandeling voelt u zich weer helemaal in balans

Ayurveda palms is geweldig en kijkt naar je en zorgt voor je vanuit een holistisch en persoonlijk oogpunt, ze nemen altijd de tijd voor je en proberen altijd een persoonlijk slot voor je te matchen om een volledige behandeling te krijgen die je nodig hebt. Na elke behandeling voel je je weer helemaal in balans, gemotiveerd en vol energie. Sangitha is begaafd om met haar magische vingers je hele lichaam en geest te behandelen en te genezen. Na zoveel jaar kom ik hier terug, en ik zou het iedereen aanbevelen!

Tamara

 Young Woman Contemplating

Ik had veel stressklachten en een kinderwens

4 jaar geleden ging ik op advies van een collega naar Ayurveda Palms omdat ik veel stressklachten had en een kinderwens. Met behulp van behandelingen en de bijzondere en hoopvolle gesprekken met mevrouw Sangeetha ging mijn wens in vervulling. Nu bijna 4 jaar later heb ik mevrouw Sangeetha weer bezocht met stressklachten en na 5 behandelingen, aangevuld met Ayurvedische supplementen, voel ik me een stuk beter en voel ik dat ik de stress beter aankan. Mevrouw Sangeetha is een bijzondere en toegewijde vrouw. Ze stelt je gerust en geeft je het gevoel dat je er weer tegen aan kunt. Hartelijk dank!

Rosni

University Student

Ik voelde me losgekoppeld en ik dacht te veel na over elk klein ding

Toen ik voor het eerst bij Ayurveda Palms kwam, zocht ik naar evenwicht, maar ik kreeg veel meer. Ik had het geluk Sanghita te hebben ontmoet, een geweldig persoon vol liefde en genezende krachten. Ik leerde Ayurveda Palms kennen tijdens een zeer stressvolle periode van mijn leven; Ik was overweldigd door universitaire studies, had moeite om me te concentreren, ik voelde me niet verbonden en ik dacht te veel na over elk klein ding. Na slechts 3 sessies voelde ik het verschil. Sanghita heeft het vermogen om te lezen en te begrijpen wat je nodig hebt en geeft je meer. Ik voelde me niet alleen beter, maar ik kreeg ook weer vertrouwen in mezelf en raakte meer verbonden met het innerlijke zelf. Vaak neemt de bezorgdheid over ons fysieke zelf het over en vergeten we verbonden te blijven met ons innerlijk.
Ik ben Sanghita eeuwig dankbaar voor haar hulp, leringen en voor het feit dat ze me onderdeel heeft gemaakt van Ayurveda Palms.

Maja

Stress

Ik was verlost van veel stress

Tijdens het zoeken naar een schoonheidsspecialiste kwam ik Ayurveda Palms tegen. Tijdens mijn eerste behandeling kwam ik erachter dat ik een bijzondere vrouw had ontmoet, Sangitha genaamd, die veel voor me heeft gedaan. Tijdens mijn behandeling bleek dat er zoveel meer aan mijn hormoonbalans zat en dat er een vitaminetekort was. Op advies van Sangitha ben ik dezelfde dag begonnen met het voorgeschreven supplement. Daarnaast ben ik begonnen met een Ayurvedische reinigingskuur van 3 en kreeg ik richtlijnen voor de meest heilzame voeding voor mijn type. Binnen 1 maand heb ik meer energie en ben ik verlost van veel stress. Naast de gezichtsbehandelingen liet ik regelmatig mijn chakra's openen door Sangitha. Een bezoek aan Sangitha heeft mijn leven een stuk energieker gemaakt, zonder grote verandering in mijn dagelijkse routine, ik deed het niet veel anders, maar ik heb meer energie dan voorheen. Nu weet ik meer over Ayurveda en gebruik ik dagelijks Ayurvedische schoonheidsproducten, die speciaal door Sangitha zijn gemaakt.

Youshari

Bezoek

Maandag - vrijdag 

Zaterdag  

      

10:00 - 19:00

10:00 - 17:00

Bel

Mail

Volg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 Palms World