top of page

ZINGEVING

Sonu
Alexander
images_edited.png

Sangitha was en is mijn leidende licht

Sangitha ji is mijn spirituele goeroe. Omdat ik een wetenschappelijke geest had, heb ik nooit veel belang gehecht aan spirituele groei. Ze was en is mijn leidende licht. Ik raad Ayurveda Palms aan voor emotionele en spirituele begeleiding.

Sonu

images_edited.png

Ze hielp me bij de reis en het doel van mijn leven

Dr. Khosla is uniek in zijn soort op het gebied van alternatieve geneeswijzen en holistische genezing voor lichaam en geest. Persoonlijk noem ik haar graag mijn goeroe, aangezien ze me enorm heeft geholpen bij het vinden en beheren van een gezonde levensstijl, in het bijzonder tussen 1. mijn lichaam (mijn door stress veroorzaakte chronische rugpijn genezen door haar yoga / Ayurvedische leringen en behandelingen) , 2. en mijn geest (door meditatie en pranayama), maar wat nog belangrijker was, hielp me te begeleiden in de reis en het doel van mijn leven. Elke interactie met haar gaat met grote zorg, warmte en een verhelderend moment. Je verlaat Ayurveda Palms altijd vol positieve energie en wil deze delen met de wereld om je heen. Helaas ben ik inmiddels uit Rotterdam verhuisd, maar het was een voorrecht om te mogen leren en te profiteren van haar werk op het gebied van healing en lesgeven.

Alexander

images_edited.png

Op dat moment van onzekerheid en angsten ging het niet goed met mij

Ik wil graag mijn ervaring en dankbaarheid voor Ayurveda Palms delen. Sangithaji is absoluut geweldig !! Op dat moment van onzekerheid en angsten ging het echt niet goed met mij en hebben we een online healing sessie gedaan en dit was geweldig, in slechts één sessie voelde ik mezelf al weer terug in mijn lichaam en in vrede. Ik raad het zeker aan en alle liefde die ze te geven heeft. Ik voel me als een geschenk dat ik haar op mijn levenspad heb ontmoet en ik ben dankbaar dat ze openstond voor mij en mijn familie en ons allemaal met zoveel respect en zorg behandelde. Veel zegeningen voor jou Sangithaji, familie en Natascha!

Rebeccah

images_edited.png

De behandelingen van Sangitha hebben veel blokkades in mij weggenomen

Ayurveda Palms geeft me zo'n huiselijk gevoel. Je wordt met open armen ontvangen en altijd op een persoonlijke manier begeleid en behandeld. Ik voel me elke keer meer ontspannen en mezelf. De behandelingen van Sangitha hebben veel blokkades in mij weggenomen, waardoor ik na een lange tijd stabiliteit en rust kan vinden. Ik ben haar en deze plek erg dankbaar.

Marlissa

Rebeccah
bottom of page