top of page

HUIDAANDOENINGEN

images_edited.png

Al vanaf mijn 12de heb ik veel last van Acne

Al vanaf mijn 12de heb ik veel last van acne en ik ben nu 26 ("je zal er wel overheen groeien zeiden veel mensen"). Heb zo rond de 6 specialisten bezocht (dermatologen, huidartsen, schoonheidsspecialisten, voedingsdeskundige) en heel veel (dure) producten, behandelingen en medicatie geprobeerd. Maar niets werkte voor mij. Ik ben erg onzeker door hoe mijn huid is, soms zelfs zo erg dat ik sociale situaties vermijd en niet op de voorgrond durf te staan. Ook voelde ik me ongelukkig en gestresst. Toen hoorde ik over Ayurveda en hoe dit al zo veel mensen heeft geholpen. Ik vond Ayurveda Palms op google omdat ze de beste reviews had en het meest betrouwbaar op mij overkwam. Op de eerste afspraak voelde ik me gelijk begrepen en had ik het gevoel dat ik mijn zorgen een beetje kon loslaten. Sanghita (de dokter) had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Ik heb toen o.a. kruidencapsules en cremes mee naar huis gekregen en ik kreeg het advies om wat dingen in mijn voeding te veranderen. En ik heb chakrabehandelingen gekregen, die geven mij rust en energie.Nu 5 maanden later is mijn huid heel erg mooi! Af en toe nog een puistje als ik iets verkeerd heb gegeten. Maar ik ben echt heel erg blij met mijn huid, het is ook veel minder rood en pijnlijk. En in het dagelijks leven voel ik mij gelukkiger en ook ben ik minder gestresst.

Kaira

images_edited.png

Ik had eczeem aan mijn hand. Nu heb ik wonder paste gebruikt en het is beter geworden

Ik had eczeem aan mijn had. Ik heb de dokter ontmoet bij Rath Yatra. Ik heb bij haar wonderpasta gekocht en vanaf die dag twee tot drie keer per dag op mijn hand gesmeerd. Godzijdank is het al beter geworden. Ik heb altijd veel eczeem gehad en het is nooit beter geworden. Ik heb medicijnen gehaald bij de apotheek, daarna werd ik beter, maar na een tijd kwam het weer terug. Nu heb ik wonderpasta gebruikt en het is beter geworden.

Pharba

images_edited.png

Nu na 10 dagen is het eczeem van mijn 2 kinderen voor ongeveer 75% verdwenen. Ik noem het zeker een wonder

Vraag mij niet waar ik allemaal niet ben geweest met mijn 2 kinderen voor het behandelen van hun eczeem klachten. Ik heb altijd geloofd in Ayurveda en toch is dit het laatste in de rij waarvoor ik gekozen heb. Op 8 juli 2009 hebben de kids hun eerste behandeling gekregen tegen eczeem. Nu na 10 dagen is hun eczeem voor ongeveer 75% verdwenen. Ik noem het zeker een wonder. Zelf heb ik ook behandelingen gekregen tegen migraine (hoofdpijn). Eerlijk gezegd heb ik niet genoeg woorden om te schrijven wat voor goeds de Ayurvedische behandelingen met ons heeft gedaan. Wij danken dokter Sangitha vanuit het diepste van ons hart. Ik hoop dat de dokter mag zegevieren met haar praktijk.

Moenna

images_edited.png

Na vier behandelingen was de rosacea helemaal weg

Ik liep langs en toen kwam dr. Sangitha naar buiten. We hebben een gesprek gehad en op 7 augustus mijn eerste behandeling. Mijn gezicht was opgezet vurig, ik had veel jeuk, sliep slecht en mijn armen en rug zaten ook vol. Ik lijd ook aan depressies en angsten, al 19 jaar. Ik werd nog depressiever door mijn gezicht, want die zag er niet uit. En nu, na vier behandelingen is het helemaal weg, het is een wonder. Ik ben blij dat mijn gezicht weer normaal is. Elke week had ik een behandeling met de producten wonder-paste en aloe vera crème en aloe vera pure gel en een rosa masker. De dokter in het ziekenhuis wist niet waar die allergie vandaag kwam, hij wist geen diagnose te geven, dus ik kreeg zalfjes en tabletten voor de jeuk, maar dat hielp niet. Ik ben toch blij dat ik naar binnen ben gegaan bij Sangitha. Ik was al vaak langsgelopen en getwijfeld, zal ik het doen of niet, want ik had al zoveel geprobeerd. Sangitha zei al gelijk dat ze me kon helpen en wist al na 2 behandelingen dat het rosacea was in mijn gezicht. Ze is net zo lang blijven denken en zoeken wat het kan zijn, dat doen dokters echt niet. Bedankt Sangitha en de producten die het genezen hebben.

Anja

images_edited.png

Ik heb hidradenitis suppurativa, een pijnlijke chronische huidaandoening

Ik ben terecht gekomen bij Ayurveda Palms met een diagnose van hidradenitis suppurativa. Dit is een vervelend en pijnlijke chronische huidaandoening. Inmiddels heb ik veel deroofing operaties achter de rug sinds mijn 16e jaar. En ben ik langs diverse artsen en ziekenhuizen geweest die helaas niets hebben opgeleverd. Het is wonderbaarlijk dat al na mijn tweede behandeling bij Sanghita de pijnen al bijna verdwenen zijn. Het is sinds jaren dat ik me nu zo goed voel. De behandelingen zijn geweldig. Bij de intake heeft Sangitha aangeven dat ik geduld moet hebben. Ik zou in principe minstens een pijnbehandeling van 3 maanden nodig hebben. Mijn ontstekingen met hevige pijnen waren voor mij elke dag weer een strijd. Ik was continue moe lichamelijk als psychisch. Nu 2 weken verder zijn mijn dagelijkse pijnen verdwenen, dit is voor mij zeer magisch. Ik bedank de goden hiervoor en voor het feit dat Sangitha mij hierin helpt.

MMD

images_edited.png

Ik heb al jaren aften, dit zijn zeer pijnlijke wonden

Door de vele goede reacties op google kwam ik bij Sanghita terecht. Ik heb al jaren zweertjes in de mond. Dit zijn zeer pijnlijke wonden die ik regelmatig had op mijn tong, tandvlees etc. Ik ben jaren naar de dokter geweest en helaas konden ze me niet vertellen hoe ik aften kan voorkomen. Sinds ik bij Sanghita ben, heb ik helemaal geen aften meer gehad. Tijdens het intakegesprek gaf ze mij advies om aften te voorkomen. Daarnaast voelde ik me erg moe en had ik veel stress en vermoeidheid. Ik heb een aantal chakra behandelingen gehad en dit geeft mij rust en geeft meer energie in mijn dagelijks leven. Ik ben Sanghita erg dankbaar. Ze is een lieve vrouw en ik word altijd met veel warmte en liefde ontvangen.

Sadhana

images_edited.png

Ik voelde dat Sangitha de stress die ik doormaakte met de ontsteking mijn gezicht en lichaam onmiddellijk kon zien en begrijpen

Toen ik voor het eerst met Sangitha sprak, voelde ik dat ze de stress die ik doormaakte met de ontsteking op mijn gezicht en lichaam onmiddellijk kon zien en begrijpen. Ik vond het gemakkelijk om me voor haar open te stellen, en dit hielp me de kracht te vinden om te proberen de stress te overwinnen. Sangitha gaf ook uitstekend advies en technieken om me te helpen de ontsteking te verminderen. Binnen ongeveer twee weken zag ik al veel verbetering met de afnemende ontsteking.

Anfaal

bottom of page