top of page

ZELFWAARDERING

images_edited.png

Door jou was ik in staat mijn kracht terug te vinden

Zo'n mooie herinneringen en foto mama Sangitha. Bedankt voor het delen en dat je me altijd steunt, wat er ook gebeurt! Door jou was ik in staat om te genezen, mijn kracht en eigenwaarde terug te vinden en me zo diep te gronden dat niemand of iets me meer van mijn stuk kan brengen. Al het lijden is weg door je liefde en sterke energie. Ik schreef dit bericht met tranen in mijn ogen omdat het waar en oprecht is. Niemand heeft me ooit zo geholpen. 

Spirituele dochter

images_edited.png

Ik ben weer mijn oude energieke zelf

Ik voel me altijd zo gelukkig na een sessie met Sangitha, ze is echt geweldig! .. ik begon haar 10 maanden geleden te zien toen mijn energieniveau op een dieptepunt was. Nu neem ik de energiepillen en heb ik regelmatig sessies en ben ik weer mijn oude energieke zelf. Ik kijk echt uit naar mijn behandelingen! Het longtonicum is ook een "wondermiddel" voor allergieën !. De resultaten zijn verbluffend. Heel erg bedankt Sangitha voor al je hulp :-)

Carlyn

images_edited.png

Ik voel me herboren en meer verbonden met mezelf en de mensen om me heen

Ik ben heel dankbaar dat ik Sangitha heb leren kennen, ze is een lieve, inspirerende vrouw en ik word altijd met veel warmte en liefde ontvangen. Na elke behandeling voel ik me als herboren en meer verbonden met mezelf en de mensen om me heen. Sangitha heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer vanuit mijn hart durf te leven en voor mezelf te kiezen.

Tessa

images_edited.png

Ik moest dringend mezelf vinden en mijn ziel en geest herstellen

Ik vond Sangitha in een moment van mijn leven waarin ik dringend mezelf moest vinden en mijn ziel en geest moest herstellen. ze is een fantastische genezer en een persoon die energie en liefde uitstraalt door elke porie van haar huid. Na 3 sessies begon ik me weer op mijn gemak te voelen bij mezelf, ze hielp me weer mijn weg te vinden in de dagelijkse wereld. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik haar heb ontdekt, dat ik het nauwelijks kan verwoorden. Ze zette me weer op het pad van meditatie en geniet weer van de innerlijke rust en diepe ontspanning en soul trips. ਮੇਰੇ ਦਿਲ ਦੇ ਤਲ ਤੋਂ ਬਹੁਤ ਸਾਰੇ ਧੰਨਵਾਦ मेरे दिल के नीचे से बहुत धन्यवाद

Miquel

images_edited.png

Ik ben zelfverzekerder geworden en heb nu meer zelfvertrouwen

Mijn afvalverhaal: ik ben Shiara en ik ben 15 jaar oud. Ik was vroeger heel dik. Maar sinds ik naar Ayurveda Palms ging, ben ik veel kilo's kwijtgeraakt. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. Samen met de hulp van Sangitha. Dankzij haar heb ik ook meer zelfvertrouwen, zeker een aanrader !!

Shiara

images_edited.png

Ze geeft je het grootste geschenk ... weer van jezelf houden

Ze geeft je het grootste geschenk en dat is om weer verbonden en toegewijd te zijn en van jezelf te houden .. en het vertrouwen dat van daaruit al het goede zou kunnen gebeuren.

Ornella

bottom of page