top of page

EMOTIONELE ONBALANS

images_edited.png

Sangitha heeft me weer in balans gebracht met mijn ziel, lichaam en geest

Sangitha is een bijzondere vrouw. Toen ik voor het eerst met haar kennismaakte kreeg ik kippenvel en stonden de haren overeind op mijn armen. Ik ging naar de praktijk met een vriendin die ernstig ziek is, zij had een consult en spontaan een uur later had ik een intake. Het was een bijzonder gesprek. Ik heb nog nooit zoveel gevoeld in een gesprek, er ging een beerput open en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Hierna volgde er een aantal panchakarma behandelingen en ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld en zo dicht bij mijzelf gestaan. Dan te bedenken dat mijn huisarts mij wilde doorsturen naar een psycholoog... 

Sangitha heeft mij weer in balans gebracht met mijn ziel, lichaam en geest. Uiteindelijk afspraak gecanceld met psycholoog doordat dat gewoonweg niet nodig was. 

Als je niet lekker in je vel zit en de medische wereld kan het niet verklaren, is een consult bij Sangitha een uitweg. Soms speelt er zoveel meer dan alleen het lichamelijke en mijn ervaring is dat Sangitha dat weer in balans kan krijgen. Ik ben blij dat ik Sangitha heb gevonden, zij heeft mij binnen 1 gesprek volledig geopend, ik voel me vrijer dan ooit :).

Sharon

images_edited.png

Wat heel fijn is dat je niet veel woorden nodig hebt, alles gaat non-verbaal 

Met veel plezier deel ik mijn ervaring over de behandelingen van Sangitha. Al meer dan 8 jaar ben ik een vaste klant van haar en vanaf het eerste moment dat ik bij haar binnen liep in Rotterdam voelde ik me er thuis. Sangitha heeft niet veel nodig om in te zien wat je lichaam nodig heeft. Op alle vlakken is ze thuis en wat mij betreft absoluut bedreven: op medisch, energetisch, spiritueel, emotioneel, fysiek gebied, noem het maar op, alles beheerst ze en op een heel aangename manier gaat ze met de klanten om. Wat heel fijn is dat je niet veel woorden nodig hebt, soms praten we heel veel, soms helemaal niet. En gaat alles non-verbaal.

Ze heeft het vermogen om met haar magische handen je lichaam weer perfect in balans te brengen. In het bijzonder gebeurt er heel veel extra’s tussen de massage toepassingen door. Niet één behandeling ervaar ik als hetzelfde. Je komt weer helemaal herboren, in balans en happy de massagetafel af. Ook geeft ze nog extra voedingsadviezen mee en  zeer vrijblijvend kan je haar natuurlijke producten van Belance aanschaffen om het totaal plaatje helemaal compleet te maken.

Voor mijn werk ben ik veel in het buitenland, maar weet dat ik op afstand door Sangitha “behandeld” wordt, het klinkt vaag, maar er heerst altijd een soort spirituele, virtuele energie over me heen. Dit geeft je veel vertrouwen en zekerheid in met name hectische, stressvolle en drukke periodes. Ik kan eenieder aanraden om een behandeling bij haar te ondergaan en zelf te kunnen ervaren hoe het is, en hopelijk net als ik, met een lach en heel veel positieve energie uit de behandelingen kom.

Tamara

bottom of page