top of page

ZWANGERSCHAP

Mimi
Mecedes
images_edited.png

Ik kwam bij haar met rugpijn, varices en zware rusteloze benen

Sangitha heeft me zoveel geholpen op alle niveaus tijdens mijn zwangerschap. Ik kwam naar haar toe met rugpijn, varices en zware rusteloze benen en werd in een paar sessies genezen. Ik kwam er ook veel meer in balans en vol van zelfvertrouwen uit. Nu weet ik wat een echte genezer is ...

Mimi

images_edited.png

Ik had het gevoel dat mijn baby niet genoeg ruimte had om vrij te bewegen en te groeien

Ik ging naar Sangitha, aanbevolen door een goede vriendin, zodat ze me kon vergezellen tijdens mijn zwangerschap. Mijn lichaam vertrouwde haar volledig vanaf het allereerste begin en elke sessie bracht me dichter bij mijn baby. De meest verbazingwekkende ervaring was de dag die ik met haar deelde dat ik vond dat mijn baby niet genoeg ruimte had om vrij te bewegen en te groeien, ik kon het voelen en ik was een beetje verlegen om het te delen, aangezien de vroedvrouw alles ok vond. Sangitha legde haar liefdevolle handen op de plek waar ik voelde dat ik samengetrokken was en begreep volkomen waar ik naar verwees. Na een paar minuten van haar werk maakte ze dat gebied schoon en sinds dat moment kan ik echt het verschil in mijn lichaam voelen, als een geschenk voor mijn baby die daarna vrij kon bewegen en van houding kon veranderen. Godzijdank heb ik dit met haar gedeeld omdat mijn verloskundige me vertelde dat dit iets "normaal" was tijdens de zwangerschap. Dit was letterlijk een opening. Een opening naar leven, verbinding en heilige ruimte voor mijn baby. Elke sessie is een geschenk dat ik aan mezelf en aan het groeiende leven in mezelf geef; Ik en mijn familie zullen daar voor altijd dankbaar voor zijn. Bedankt Sangitha voor je genereuze geschenk om daar bij ons te zijn, van ganser harte, en voor het openen van je hart en helende handen zodat we een veilige plek hebben om te rusten. Een voorrecht om dit pad met u te delen!

Mercedes

images_edited.png

Met de hulp van Sangitha kon ik kalm, positief en gefocust blijven

Ik ben behandeld door Sanghita, een gracieuze professional en mens, sinds het voorjaar van 2017. Ik kreeg de diagnose van een ernstig schildklierprobleem en na een paar maanden uit het niets ontdekte ik dat ik 3 maanden zwanger was. Gedurende deze uitdagende periode kon ik kalm, gefocust en positief blijven met de hulp van Sanghita. De wekelijkse behandelingen hebben me niet alleen een krachtig en sterk gevoel gegeven, maar hebben me geholpen de hele zwangerschap als een briesje door te komen en mijn gezondheidsproblemen zijn verbeterd. Ik beveel Sanghita's beoefening ten zeerste aan, zodra je binnenkomt, voel je een gevoel van innerlijke vrede en vertrouwdheid die tegenwoordig moeilijk te vinden is. Sanghita wordt echt een familie, haar warme glimlach verlicht ieders dag en ze is altijd bereid om te helpen, wat er ook gebeurt. De rest van het personeel is super professioneel en aardig, petje af voor Natasha die altijd op alle uren reageert en super georganiseerd is. Miljoen keer bedankt !!!

IW

bottom of page