top of page

COVID-19 MAATREGELEN

Uiteraard volgen we bij de kliniek de hygiëne en COVID-19 voorzorgsmaatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne, RIVM. Lees onze COVID-19 richtlijnen en informatie voordat u naar de kliniek komt.

Het dragen van een mondmasker in de kliniek is verplicht. 

Wij volgen de hygiëne en Covid-19 voorzorgsmaatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne, RIVM.​ Wij hebben de volgende maatregelen genomen om het risico op infectie te verkleinen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Handdesinfectie bij de receptie en we raden iedereen aan om de handen te desinfecteren, zowel voor als na het bezoek.

  • Cliënten zijn van harte welkom, maar op dit moment begroeten we u niet met de hand in de kliniek.

  • Systematische handreiniging is in de kliniek geïntroduceerd.

  • Korte aankomsttijd bij de receptie voordat u zich aanmeld voor uw afspraak.

  • Wisselen van personeel, langere openingstijden en minder cliënten tegelijk in de kliniek.

Lees de CHECK van de Rijksoverheid hiernaast. Beantwoord u één van deze 5 vragen met ja, kom dan niet naar de kliniek. Wij kunnen uw afspraak omzetten in een online consult.

IMG_6070.png

Aan de Universiteit van Bangalore studeerde Sangitha op 23-jarige leeftijd cum laude af in Geneeskunde. Ze was vijf jaar achter elkaar de beste student van haar jaar. Sangitha specialiseerde als Dermatoloog in het Safdarjung ziekenhuis in New Delhi waar ze 10 jaar werkte.
 
Toen verhuisde ze naar Zuid-India, werkte 3 jaar als Pranic Energy Healer in Pondicherry en volbracht de 4-jarige opleiding in Alternatieve Geneeskunde met als specialisatie Psychologie. Sangitha is geboren in een familie van dokters. Al op jonge leeftijd hielp ze haar vader, die een gerenommeerde arts in Zuid-India was, in zijn kliniek en leerde toen al de emoties van compassie jegens eenieder eigen te maken.
 
Sangitha heeft een karakter dat zich kenmerkt door voortdurende zelfreflectie en een passie om van iedereen te leren. Ze promote graag gedachten van zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfliefde. Elke cel van haar lichaam is dankbaar voor iedere dag dat zij in gezondheid kan opstaan en haar werk kan doen, in haar woorden: "Ik ben mijn spirituele leraar, wiens naam ik heel dicht bij mijn ziel houd, diep dankbaar voor het geven van de kracht om zijn lessen te huisvesten en eenieder om mij heen sterker te maken.

MBBS Bachelor of Medicine and Surgery / Specialisatie Dermatologie / Pranic Energy Healing / MD Alternatieve Geneeskunde / Major in Psychologie

bottom of page